BIJBEL NBV21

Er is lang aan gewerkt, maar nu ligt hij in de winkels. De herziene versie van de NBV. De NBV21!!

De NBV21 Standaardeditie

Prijs: €39,50

De NBV21 standaard combineert al het goede van de Nieuwe Bijbelvertaling met alles wat er nog beter kon. Het resultaat: een vertaling die vertrouwd voelt en als nieuw. Dit is dé bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie uit 2004, mede dankzij reacties van duizenden bijbellezers.

Dichter bij de bron

De NBV21 brengt je dicht bij de bron. Dit is de standaardeditie, een stijlvolle editie met linnen rug. Geschikt voor dagelijks gebruik. De linnen rug zorgt ervoor dat deze editie natuurlijk oogt en dat de bijbel lang mooi blijft, juist als je hem vaak gebruikt. Want de Bijbel is een boek dat je leven lang mee zou mogen gaan. Het bijzondere ontwerp van deze bijbel is meteen goed te zien. De titel is weergegeven in een warm koperfolie. Hierdoor krijgt het ontwerp een luxe en toegankelijke uitstraling.

Voorkant en groter

Op de voorkant van de Bijbel staan de eerste verzen van het bijbelboek Genesis, het eerste boek in de Bijbel, en op de achterkant staan verzen uit Openbaring, dat het laatste boek in de Bijbel is. Zo draagt de kaft niet alleen bladzijden, maar ook de inhoud van deze bijbel. Ook het formaat, 145 x 220 mm, valt meteen op: deze standaardeditie van de nieuwe bijbelvertaling 2021 is groter dan je gewend bent van bijvoorbeeld de NBV uit 2004. Veel bijbellezers hebben dit als wens aan ons meegegeven. De bijbel is wel groter, maar daardoor ook minder dik. Hierdoor ligt hij lekker in de hand.

Naast de standaardeditie zijn er verschillende uitvoeringen. Met en zonder deuterocanonieke boeken Een huisbijbel, een kunstbijbel. Klassieke omslag of een moderne.
Kom bij ons langs en neem de tijd om uw keuze te maken.

Op woensdagavond 10 oktober geeft ds. Adri van der Wal uitleg over de wijzigingen die zijn aangebracht in deze herziene versie. Tijd: 20.00-21.30 uur.