Kerst in de boekwinkel

De allergrootste kerst-kleurplaat Lena en Annika zijn er al aan begonnen!

Zin om ook te kleuren? In onze winkel is deze allergrootste kleurplaat voor 5 euro te koop!!

De december weken zijn vaak druk en helaas niet altijd zonder stress. Dat zal dit jaar niet anders zijn, want inkopen doen in deze coronatijd is anders dan anders. Maar in de winkel van het Andere boek, mag je in alle rust zoeken naar een mooi boek of een bijzonder cadeautje.

Zo hebben wij adventskaarsen, adventskalenders, kerstkaarten, natuurlijk kerstgroepen en heel veel kerstboeken en een scala aan mooie inspirerende cadeautjes.

Hartelijk welkom!

Wie gaat u dit jaar verrassen met een mooie kerstkaart?

Rondjewereld kerstverhalen bevat 40 kerstverhalen van de meesterverteller Bob Hartman, die zeer geschikt zijn om voor te lezen in de adventsperiode, tijdens kerstdiensten in de kerk, op school of thuis.

Het prentenboek “De beste wensen uit Bethlehem” vertelt het kerstverhaal in eigentijdse bewoordingen. De voorleestekst op iedere pagina is een bewerking van de originele “Lucas evangelie tekst’ door Hans van Seventer. Onderaan iedere pagina staat de tekst uit de NBG vertaling van 1951. Samen met de prachtige – en paginagrote – illustraties van Marius van Dokkum is dit een boek voor jong en oud

Hoe mooi is het om zo’n engeltje als cadeau te ontvangen? Onze collectie kerstgroepen bestaat uit heel verschillende soorten, zowel klassiek als modern.